Online tečajevi

Online tečajevi rezultat su projekta „Glazbenom podukom do digitalne i medijske pismenosti“ kojeg je Glazbenoj školi Ladislav Račić krajem studenog 2017. godine odobrila Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

Partneri su projekta Otvorena medijska grupacija iz Zagreba i Srednja škola Marka Marulića iz Slatine, a suradnici su tvrtke Cognita d.o.o. i Voxel d.o.o. iz Zagreba.

Pogledajte prilog iz emisije Kod nas doma HRT-a o našim online tečajevima! Pogledajte prilog ovdje

 

Online tečajevi pjevanja, gitare, bas gitare, bubnjeva i klavira sastavljeni su od 30 modula, a svaki od modula od više lekcija s različitim sadržajima. U pojedinim se lekcijama nalazi u prosjeku dvadesetak stranica s tekstualnim sadržajima, instruktivnim videima, interaktivnim stranicama, notnim primjerima, kvizovima i drugim materijalima kako bi polaznici u potpunosti razumjeli i usvojili prezentirano gradivo. Svaki online tečaj ima više od 1000 multimedijalnih i zabavnih stranica!

Zbog jednostavnijeg pohađanja, tečajevi su podijeljeni u dva dijela (početni i napredni) po 15 modula. Za praćenje tečaja potrebna je kvalitetna internet veza i računalo ili smartphone. Online tečajevi su namijenjeni polaznicima koji su stariji od 10 godina!

Ishodi učenja nakon 15 modula odgovaraju pohađanju nastave u učionici u trajanju pola školske godine prema programu 1. razreda osnovne škole za popularnu i jazz glazbu. Tečajevi se mogu upisati s mentorom ili bez mentora.

Pogledajte za ilustraciju neke od sadržaja online tečajeva. Kliknite na odabrani predmet: pjevanje, gitara, bas gitara, bubnjevi i klavir.

U nastavku pogledajte još neke od stranica koje možete vidjeti u demo i cjelovitim online tečajevima.

Program

 • Skype nastava

  Skype nastava

  Nastavu Rock akademije možete pohađati na daljinu koristeći aplikacije poput Skypea, WhatsUpa, Zooma ili neke druge. Upoznajte naše nastavnike iz svog […]

 • Demo tečajevi

  Demo tečajevi

  U pojedinim se lekcijama nalazi u prosjeku dvadesetak stranica s tekstualnim sadržajima, instruktivnim videima, interaktivnim stranicama, notnim primjerima, kvizovima i drugim materijalima kako bi polaznici […]

 • Online tečajevi s mentorom

  Online tečajevi s mentorom

  Online tečajevi pjevanja, gitare, bas gitare, bubnjeva i klavira sastavljeni su od 30 modula, a svaki od modula od više lekcija s različitim sadržajima. […]

 • Online tečajevi bez mentora

  Online tečajevi bez mentora

  Za prijavu kliknite ovdje. Online tečajevi pjevanja, gitare, bas gitare, bubnjeva i klavira sastavljeni su od 30 modula, a svaki od modula od više […]