Plaćanje i sigurnost

Način plaćanja

Plaćanje školarine obavlja se nakon prijave u školsku aplikaciju (portal polaznika). Nakon odabira programa, predmeta i vrste nastave potrebno je poslati online prijavu na pregled u tajništvo. Nakon odabira rasporeda, potvrđuje se ugovor i prelazi na plaćanje. Platiti se može gotovinom u tajništvu, internet bankarstvom i PayWay sustavom.

Ako odaberete PayWay naplatu, ispunite potrebne podatke i odaberite Plati ako ste sigurni da želite izvršiti plaćanje ili Odustani. Nakon toga, dobit ćete potvrdu o kupnji ako ste platili PayWay sustavom..

Sve su cijene izražene u kunama i ne sadrže PDV.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, akcije u određenom vremenskom roku, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Neovisno o prethodno navedenom, sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Kupac može platiti proizvode:

Platnim karticama: MasterCard, Maestro, Visa, Diners.
Prema ponudi putem internet bankarstva.

Izjava o sigurnosti

Glazbena škola Ladislav Račić u web shopu za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristi uslugu T-Com Pay Way koja primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Izjava o privatnosti

Glazbena škola Ladislav Račić se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Glazbene škole Ladislav Račić i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.