Upišite prve online tečajeve u nas uz stalno praćenje kvalificiranih mentora!

Za prijavu kliknite ovdje.

Online tečajevi pjevanja, gitare, bas gitare, bubnjeva i klavira sastavljeni su od 15 modula, a svaki od modula od više lekcija s različitim sadržajima. Namijenjeni su isključivo početnicima koji su stariji od 12 godina! Moduli se otvaraju postupno, svaki tjedan po jedan, nakon predane i pregledane zadaće od strane mentora. Zadaća je najčešće snimka određene vježbe ili skladbe u izvedbi polaznika koju samostalno snimi i uploada u sustav. Nakon pregleda snimke, mentor će povratno polazniku dati svoje mišljenje mailom uz eventualni savjet o poboljšanju izvedbe. U svakom se modulu nalazi više tekstualnih sadržaja, instruktivnih videa, interaktivnih stranica, notnih primjera i drugih materijala kako bi polaznici u potpunosti razumjeli prezentirano gradivo. Za praćenje tečaja potrebna je kvalitetna internet veza i računalo.

Ishodi učenja nakon 15 modula odgovaraju pohađanju nastave u učionici u trajanju pola školske godine prema programu 1. razreda osnovne škole za popularnu i jazz glazbu.

Posebnih uvjeta za pohađanje online tečajeva nema. Važno je da prije upisa online tečaja pjevanja kandidati provjere glas i sluh kod iskusnog glazbenog pedagoga. Ukoliko im je to neizvedivo, neka snime bez instrumentalne pratnje svoju vokalnu izvedbu neke poznatije skladbe i pošalju na naš mail.

Pogledajte za ilustraciju neke od sadržaja online tečajeva. Kliknite na odabrani predmet: pjevanje, gitara, bas gitara, bubnjevi i klavir.

Ukoliko želite pogledati demo verzije online tečajeva i saznati detalje o registraciji i plaćanju, kliknite ovdje.

Početak pohađanja svih modula je 2. ožujka 2020. godine. 

Cijena pohađanja online tečaja od 15 modula uz mentora u trajanju 15 tjedana je 1.357,89 kn. Plaća se unaprijed internet bankarstvom uz 5% popusta ili karticom do 5 rata. Upute za plaćanje možete vidjeti ovdje.

U nastavku pogledajte još neke od stranica koje ćete vidjeti u demo i cjelovitim online tečajevima.