Sredinom siječnja slijedeće, 2020. godine, bit će dostupne demo inačice online tečajeva pjevanja, gitare, bas gitare, bubnjeva i klavira. Na taj će način svi zainteresirani dobiti uvid u ishode učenja nakon usvajanja sadržaja svih 15 modula, na koji su način predstavljeni nastavni sadržaji i kako će izgledati njihovo eventualno pohađanje online nastave. Neke će značajke poput obavijesti, diskusijskih grupa, predaje zadaće, komunikacije s mentorom biti omogućene upisom u stvarni tečaj.

Ubrzo nakon demo pregleda, omogućit ćemo prijave i upis za sve zainteresirane u online tečajeve. Točni datumi i uvjeti za upis bit će objavljeni sredinom siječnja.

Ishodi učenja nakon 15 modula odgovaraju pohađanju nastave u učionici u trajanju pola školske godine prema programu 1. razreda osnovne škole za popularnu i jazz glazbu.

Početak pohađanja svih modula planiramo sredinom veljače. Upoznavanje i uvježbavanje gradiva svakog modula traje tjedan dana. Na kraju svakog modula polaznici predaju putem sučelja zadaću na pregled mentoru koji je ocjenjuje i daje eventualne upute za dodatni rad nakon čega se otvara gradivo slijedećeg modula.

U nastavku pogledajte neke od stranica koje ćete uskoro vidjeti u demo i stvarnim verzijama online tečajeva.