Online tečajevi

Demo tečajevi

Online tečajevi pjevanja, gitare, bas gitare, bubnjeva i klavira sastavljeni su od 30 modula, a svaki od modula od više lekcija s različitim sadržajima.

U pojedinim se lekcijama nalazi u prosjeku dvadesetak stranica s tekstualnim sadržajima, instruktivnim videima, interaktivnim stranicama, notnim primjerima, kvizovima i drugim materijalima kako bi polaznici u potpunosti razumjeli i usvojili prezentirano gradivo. Svaki online tečaj ima više od 1000 multimedijalnih i zabavnih stranica!

Zbog jednostavnijeg pohađanja, tečajevi su podijeljeni u dva dijela (početni i napredni) po 15 modula. Za praćenje tečaja potrebna je kvalitetna internet veza i računalo ili smartphone. Online tečajevi su namijenjeni polaznicima koji su stariji od 10 godina!

Ishodi učenja nakon 15 modula odgovaraju pohađanju nastave u učionici u trajanju pola školske godine prema programu 1. razreda osnovne škole za popularnu i jazz glazbu.

Pogledajte za ilustraciju neke od sadržaja online tečajeva. Kliknite na odabrani predmet: pjevanje, gitara, bas gitara, bubnjevi i klavir.

U demo verzijama možete besplatno pogledati kako izgleda prvi modul svakog tečaja u cijelosti! Ukoliko želite pogledati demo verzije online tečajeva i saznati detalje o registraciji, kliknite ovdje.

Više o cijeni online tečaja bez mentora ili s mentorom te načinu plaćanja pogledajte u cjeniku.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi