Ostali programi

Obrazovanje odraslih

Program osnovne škole za popularnu i jazz glazbu upisuju kandidati koji imaju 15 i više godina.

Od samog početka Rock akademija organizira tečajeve za odrasle polaznike. Oni upisuju u pravilu pojedinačnu nastavu kako bi nastava bila potpuno prilagođena njihovim potrebama, slobodnom vremenu i predznanju.

Osim tečajeva, odrasli mogu upisati programe osnovne škole za popularnu i jazz glazbu. Jedini je uvjet da imaju 15 ili više godina starosti. Osim za nastavu pjevanja, prijemnog ispita (audicije) nema. Program obrazovanja, nastavni plan i trajanje je isto kao i kod redovnih učenika (mladeži). Dobnog ograničenja nema.

Program srednje škole za popularnu i jazz glazbu upisuju kandidati koji imaju 18 i više godina nakon položenog prijemnog ispita. Više o prijemnom ispitu pogledajte ovdje.

Budući da su do tada završili neku srednju školu, školovanje odraslih vodi se kao prekvalifikacija. Nakon upisa izvršit će se uvid u svjedodžbe te nastavne planove i programe škole koju su prethodno završili. Pri tom će se utvrditi eventualne razlike i dopune općeobrazovnih sadržaja koje polaznik treba polagati. Program obrazovanja, nastavni plan, trajanje i cijena su isti kao i kod redovnih učenika (mladeži). Dobnog ograničenja nema. Školovanje završava obranom završnog rada odnosno javnim nastupom pred publikom i povjerenstvom za obranu završnoga rada. Završetkom programa polaznik stječe zanimanje glazbenik pjevač/instrumentalist popularne i jazz glazbe.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi