Ostali programi

Zimski Rockland

Tijekom zimskog raspusta, od  3. do 5. siječnja 2023. godine, Rock akademija organizira jednokratne radionice za sve zainteresirane bez obzira na predznanje.

Tijekom zimskog raspusta, od  3. do 5. siječnja 2023. godine, Rock akademija organizira jednokratne dvosatne radionice za sve zainteresirane bez obzira na predznanje. Na ovaj način polaznici radionica mogu naučiti prve vještine u sviranju ili pjevanju i zabaviti se tijekom zimskog raspusta. Cijena je radionice 15 Eura. Ukoliko bude zainteresiranih, organizirat će se i druge, napredne radionice nakon nekoliko dana. Onima koji nastave s upisom istog programa u veljači umanjit će se školarina za uplaćeni iznos.
 

Radionice su organizirane prema vrsti programa i razini sadržaja. Radionice traju dva puna sata osim u slučaju minimalnog broja prijava. Broj mjesta je ograničen.


Ukoliko želite pojedinačnu nastavu, možete upisati 3 školska sata. O cijenama više na dnu našeg cjenika.
 

Prijava je isključivo preko našeg portala polaznika! Nakon ispunjavanja osobnih podataka, odaberite program Zimski Rockland, zatim željenu radionicu. Nakon toga ćete dobiti obavijest da odaberete raspored nastave. Rok za prijavu i uplatu radionice je 2. siječnja 2023. godine do 15 sati.
 

U slučaju poteškoća prilikom registracije, pišite na mail adresu helpdesk@rock-akademija.hr
 

Ostale upite šaljite na mail adresu info@rock-akademija.hr
 

Ukoliko vam se svidi način rada na naših nastavnika, možete odabrati neke od programa na upisima početkom veljače ili naše online tečajeve.


OPIS RADIONICA

BUBNJEVI

(za praćenje predavanja potrebno je imati bubnjarske palice)

Radionica za bubnjare početnike – (2 sata) – sadržaji: smještaj za instrumentom, držanje tijela i ruku, držanje palica i načini udara, jednostavne vježbe i ritmovi. Nastavnik: Neven Mehun. Prijaviti se mogu stariji od 8 godina.

Radionica za napredne bubnjare (2 sata) – sadržaji: zahtjevne vježbe i tehnike sviranja na malom bubnju i set bubnjeva, napredni bubnjarski ritmovi, o vježbanju i samostalnom učenju. Prijaviti se mogu stariji od 10 godina i minimum 2-3 godine kvalitetnog školovanja.
 

PJEVANJE

Radionica za pjevače početnike (2 sata) – upoznavanje s anatomijom i radom dišnog sustava te uvježbavanje mirnog, sigurnog i kontroliranog disanja, upoznavanje s anatomijom i radom vokalnog instrumenta, vježbe opuštanja i razgibavanja usana, muskulature lica, vrata, jezika, čeljusti, grla i tijela i drugi sadržaji. Nastavnica: Maja Jakoliš. Prijaviti se mogu stariji od 15 godina.


GITARA

(za praćenje predavanja potrebno je imati gitaru)

Radionica za gitariste početnike (2 sata) – sadržaji: položaj tijela i držanje gitare, držanje desne ruke i sviranje na klasični način, osnovni ritamski uzorci, prvi akordi na gitari s primjenom na jednostavnoj skladbi. Nastavnik: Marko Vucković. Prijaviti se mogu stariji od 8 godina.

Radionica za napredne gitariste (2 sata) – sadržaji: tehničke vježbe za napredne, ljestvice i njihova uporaba, izvođenje zahtjevnih rock sola. Prijaviti se mogu stariji od 10 godina s minimum 2-3 godine kvalitetnog školovanja.


GLASOVIR

Radionica za početnike – (2 sata) – sadržaji: smještaj za instrumentom, držanje tijela i ruku, izvedba jednostavnih vježbi i skladbe. Prijaviti se mogu stariji od 8 godina.


BAS GITARA

(za praćenje predavanja potrebno je imati ugođenu bas-gitaru)

Radionica za bas-gitariste početnike (2 sata) – sadržaji: položaj tijela i držanje bas gitare, držanje desne ruke i sviranje prstima, žice na bas gitari, jednostavni riffovi s primjenom na jednostavnoj skladbi. Prijaviti se mogu stariji od 8 godina.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi