Ostali programi

Ljetna Rock akademija (1. do 12.7.)

Svako ljeto, krajem lipnja ili početkom srpnja, Rock akademija organizira intenzivne početne i napredne tečajeve za polaznike gitare, pjevanja, glasovira i bubnjeva. Ovi su se sadržaji pokazali vrlo korisnim u osmišljavanju slobodnog vremena te aktivnog odmora od ostalih obveza.

Upisi su 27.6.2024. od 16 do 19 sati i 28.6. od 10 do 15 sati. Prije upisa (i audicije) obvezna je prijava preko našeg portala.

Nastava se izvodi u pojedinačnom i skupnom obliku (gitara, ako bude dovoljno prijavljenih) u pravilu svaki dan osim vikenda, ukupno 10 termina. Nastava je po dogovoru. Samo pjevači i kandidati za Ljetni bend trebaju pristupiti audiciji prema kalendaru rada. Više o audiciji možete pročitati ovdje.

NOVO: Napredni kandidati mogu upisati posebni program Ljetnog benda. Zainteresirani za ovaj program obvezno pristupaju audiciji 27.6.2024. u 20 sati radi određivanja benda u kojem će vježbati. Nakon audicije, mogu se upisati 28.6. od 10 do 15 sati.

Nastava Ljetnog benda se održava od 1. do 6.7. Svaki je dan 3 puna sata sviranja u bendu i jedan školski sat pojedinačne nastave pjevanja ili instrumenta s nastavnikom. Ukupna je satnica 20 sati, 15 sati skupne nastave u bendu i 5 sati pojedinačne nastave. U subotu, 6.7., planira se samostalno uvježbavanje dva sata, tonska proba u prostoru nastupa i javni nastup benda.

Ukoliko bude dovoljno zainteresiranih organizirat će se i besplatna večernja predavanja za sve polaznike s područja teorije glazbe i poznavanja elektroakustičkih uređaja.


Cjenik pogledajte ovdje.

Ukoliko se odlučite za upis trebate se registrirati ovdje.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi