Ostali programi

Ljetna Rock akademija

Svako ljeto, krajem lipnja ili početkom srpnja, Rock akademija organizira intenzivne početne i napredne tečajeve za polaznike gitare, pjevanja, glasovira i bubnjeva. Ovi su se sadržaji pokazali vrlo korisnim u osmišljavanju slobodnog vremena te aktivnog odmora od ostalih obveza.

Nastava se izvodi u pojedinačnom obliku u pravilu svaki dan osim vikenda, ukupno 10 termina po 45 ili 30 minuta (za mlađe od 10 godina). Nastava je po dogovoru. Pjevači i kandidati za Ljetni bend trebaju pristupiti audiciji prema kalendaru rada. Više o audiciji možete pročitati ovdje.

NOVO: Napredni kadnidati mogu upisati posebni program Ljetnog benda. Zainteresirani za ovaj program obvezno pristupaju audiciji 23.6. u 20 sati radi određivanja benda u kojem će vježbati. Nakon audicije, mogu se upisati 24.6. od 10 do 15 sati.

Nastava Ljetnog benda se održava od 27.6. do 2.7. Svaki je dan 3 puna sata sviranja u bendu i jedan školski sat pojedinačne nastave pjevanja ili instrumenta s nastavnikom. Ukupna je satnica 20 sati, 15 sati skupne nastave u bendu i 5 sati pojedinačne nastave. Zadnji dan planira se samostalno uvježbavanje dva sata, tonska proba u prostoru nastupa i javni nastup benda.

Ukoliko bude dovoljno zainteresiranih organizirat će se i besplatna večernja predavanja za sve polaznike s područja teorije glazbe i poznavanja elektroakustičkih uređaja.

Datum upisa u ljetnu intenzivnu nastavu, audicije, početka i kraja nastave, objavljeni su u kalendaru rada.

Cjenik pogledajte ovdje.

Ukoliko se odlučite za upis trebate se registrirati ovdje.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi