Online tečajevi

Online tečajevi s mentorom

Upišite prve online tečajeve u nas uz stalno praćenje kvalificiranih mentora!

Online tečajevi pjevanja, gitare, bas gitare, bubnjeva i klavira sastavljeni su od 30 modula, a svaki od modula od više lekcija s različitim sadržajima. U pojedinim se lekcijama nalazi u prosjeku dvadesetak stranica s tekstualnim sadržajima, instruktivnim videima, interaktivnim stranicama, notnim primjerima, kvizovima i drugim materijalima kako bi polaznici u potpunosti razumjeli i usvojili prezentirano gradivo. Svaki online tečaj ima više od 1000 multimedijalnih i zabavnih stranica!

Zbog jednostavnijeg pohađanja, tečajevi su podijeljeni u dva dijela (početni i napredni) po 15 modula. Moduli se otvaraju postupno, svaki tjedan po jedan, nakon predane i pregledane zadaće od strane mentora. Zadaća je najčešće snimka određene vježbe ili skladbe u izvedbi polaznika koju samostalno snimi i uploada u sustav. Nakon pregleda snimke, mentor će povratno polazniku dati svoje mišljenje mailom uz eventualni savjet o poboljšanju izvedbe. Za praćenje tečaja potrebna je kvalitetna internet veza i računalo. Online tečajevi su namijenjeni polaznicima koji su stariji od 10 godina!

Ishodi učenja nakon 15 modula odgovaraju pohađanju nastave u učionici u trajanju pola školske godine prema programu 1. razreda osnovne škole za popularnu i jazz glazbu.

Po završetku tečaja polaznici dobijaju certifikat Rock akademije!

Posebnih uvjeta za pohađanje online tečajeva nema. Važno je da prije upisa online tečaja pjevanja kandidati provjere glas i sluh kod iskusnog glazbenog pedagoga. Ukoliko im je to neizvedivo, neka snime bez instrumentalne pratnje svoju vokalnu izvedbu neke poznatije skladbe i pošalju na naš mail.

Pogledajte za ilustraciju neke od sadržaja online tečajeva. Kliknite na odabrani predmet: pjevanje, gitara, bas gitara, bubnjevi i klavir.

Ukoliko želite pogledati demo verzije online tečajeva i saznati detalje o registraciji, kliknite ovdje.

Početak pohađanja svih tečajeva s mentorom je rujan 2020. godine. 

Više o cijeni online tečaja s mentorom i načinima plaćanja pogledajte u cjeniku.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi