Tečajevi

Tečaj pjevanja

Ogromno glazbeno naslijeđe ikona kao što su Aretha Franklin, Amy Winehouse, Josipa Lisac, Freddie Mercury, Michael Jackson i mnogih drugih ovjekovječilo je te zadužilo glazbenu povijest. Na ulici, pod tušem ili u slavljeničkom raspoloženju. Pjevanje za vlastiti gušt ili kao temelj za buduće profesionalne angažmane započni s nama.

TRAJANJE: 6 godina

AUDICIJA: 27. lipnja u 20 sati.

Kandidati trebaju unaprijed po vlastitom odabiru pripremiti tri skladbe različitog karaktera koje mogu s lakoćom izvesti u cijelosti. Na prijamnom ispitu će se predložiti obrazovni program, razina obrazovanja i oblik izvođenja nastave. Obvezna je prijava audicije preko portala polaznika.
Za upis u program pjevanja potreban je dobar sluh i zdrav vokalni instrument.

DATUM UPISA: upisi su tijekom lipnja u tajništvu prema slijedećem radnom vremenu: ponedjeljak i četvrtak od 16 do 19 sati, utorak od 10 do 15 sati.

OBLIK NASTAVE, CIJENA I NAČIN PLAĆANJA

VAŽNO: cijene s PDV-om! Ako želite više za manju cijenu, upišite program osnovne  škole za popularnu i jazz glazbu.

(nastava je jednom tjedno, cijena je za pola školske godine!)

– skupna nastava za potpune početnike (ukoliko bude dovoljno zainteresiranih): 17 termina po 60′ za polaznike od 12 do 14 godina starosti 260 € ili 17 termina po 90′ za polaznike od 15 godina starosti 382,5 €. U slučaju upisa 3 ili 2 polaznika termin se proporcionalno skraćuje. Ukoliko se upiše samo jedan polaznik, potrebno je izvršiti nadoplatu na pojedinačnu nastavu 30′ ili 45′ tjedno.
– 17 termina pojedinačne nastave po 45′ za polaznike od 12 godina starosti 686,25 €

Plaća se unaprijed gotovinom ili internet bankarstvom uz 5% popusta. Obročno je plaćanje moguće jedino karticom do 5 rata. U slučaju da budete nezadovoljni, odobravamo ispis u razdoblju do 15 dana nakon početka nastave uz povrat od 90% uplaćenih sredstava.

Gornje se cijene i satnica ne odnose na Ljetnu Rock akademiju i Zimski Rockland.

DODATNO: Polaznici pjevanja mogu besplatno pohađati zbor i nastupati sa školskim bendovima!

Na početku tečaja pjevanja se polaznici upoznaju s anatomijom i radom dišnog sustava, uvježbavaju mirno, sigurno i kontrolirano disanje uz optimalno opušten položaj tijela za vrijeme pjevanja. Ubrzo zatim usvajaju i pravilni postav laringsa uz postupnu izgradnju vokalne muskulature. Nakon toga, polaznici usklađuju i usavršavaju tehniku disanja, uče uporabu prirodnih rezonatora, aktiviraju tehniku disanja uz svjestan osjet elastične potpore za vrijeme pjevanja (appoggio) i mnoge druge sadržaje koji pospješuju pjevanje. Oni usavršavaju zapjev, produkciju i kvalitetu tona, šire opseg i volumen glasa uz uvježbavanje izražajnog dinamičkog nijansiranja. Osim skladbi s područja popularne glazbe, polaznici se upoznaju s mjuziklom, operetom, rock-operom i jednostavnijim jazz skladbama. U završnim se razredima polaznici susreću još i s improvizacijom u pjevanju, osamostaljuju se u radu kao bi, između ostalog, usavršili i nadogradili do sada usvojeno gradivo. Program tečaja pjevanja donosi jedno veliko iskustvo za svakog polaznika, a sati vježbanja uz program naše škole omogućuju polaznicima da svoj glazbeni talent podignu na višu razinu.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi