Tečajevi

Upis na tečajeve

Upis u tečajeve Rock akademije izvodi se prema kalendaru rada ispunjavanjem online prijave, potpisivanjem upisnice-ugovora i uplatom unaprijed za pola školske godine internet bankarstvom, gotovinom ili kreditnom karticom u više obroka s odgodom plaćanja. Upisani u rujnu koji nastavljaju plaćaju drugu polovicu školske godine krajem siječnja.

Potpuni početnici osim pjevača i prošlogodišnji polaznici upisuju se izravno, bez audicije: početnici u prvu godinu tečaja, a dosadašnji polaznici u slijedeću godinu ukoliko su s uspjehom svladali nastavne sadržaje prethodne godine. Pjevači i kandidati s predznanjem u sviranju upisuju se nakon pristupa prijemnom ispitu (audiciji).

Na polovici školske godine (početak veljače) mogu se također po prvi puta upisati svi ponuđeni tečajevi. Na početku ljetnog raspusta organiziramo ljetnu Rock akademiju i tada se može odabrati samo dio naših programa. Na upisima u veljači i na početku ljetnog raspusta upisane predmete nazivamo uvodnim tečajevima i, osim za pjevače početnike, nema posebne audicije za napredne instrumentaliste. Po završetku uvodnog tečaja polaznici mogu pristupiti audiciji na početku rujna ukoliko su svladali dovoljno znanja i vještina za upis više razine. U suprotnom upisuju prvu godinu. Tada mogu odabrati i školski program umjesto tečajeva. O tome se mogu savjetovati sa svojim nastavnikom.


Glazbena škola Ladislav Račić zadržava pravo uskraćivanja upisa kandidatima koji su svojom nadarenošću, radom, zalaganjem ili ponašanjem ispod dopuštene razine potrebne za određeni stupanj obrazovanja.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi