Osnovna glazbena škola

Upis u osnovnu glazbenu školu

Upis u osnovnu glazbenu školu za popularnu i jazz glazbu izvodi se prema kalendaru rada ispunjavanjem online prijave, potpisivanjem upisnice-ugovora i uplatom unaprijed za čitavo obrazovno razdoblje gotovinom ili kreditnom karticom u više obroka s odgodom plaćanja. 

Za upis u program osnovne glazbene škole za popularnu i jazz glazbu potrebna je domovnica, rodni list i posljednja svjedodžba o završenom razredu općeobrazovne (samo na uvid)  i preslika svjedodžbe zadnjeg razreda glazbene škole (ukoliko je kandidat pohađao). 

Potpuni početnici osim pjevača i prošlogodišnji polaznici upisuju se izravno, bez audicije: početnici u prvi razred, a dosadašnji polaznici u slijedeći razred ukoliko su s uspjehom svladali nastavne sadržaje prethodnog razreda. Pjevači i kandidati s predznanjem u sviranju upisuju se nakon pristupa audiciji. 

Glazbena škola Ladislav Račić zadržava pravo uskraćivanja upisa kandidatima koji su svojom nadarenošću, radom, zalaganjem ili ponašanjem ispod dopuštene razine potrebne za određeni stupanj obrazovanja.

Tečajevi

Osnovna glazbena škola

Srednja glazbena škola

Ostali programi

Online tečajevi