Ovu ćemo subotu, 04. svibnja na Rock akademiji ugostiti zvijezdu svjetskog sjaja, Carol Cass.  Ona će pričati o svojoj karijeri, svemu onome što misli da je važno za mlade pjevače, pripremila je kratki film , a što je još zanimljivije, otpjevat će četiri pjesme uz pratnju našeg srednjoškolskog benda!

CAROL CASS profesionalno se bavi pjevanjem od svoje trinaeste godine i ima više od 50 godina iskustva! Znala je da će biti izvođač otkad je bila u vrtiću. Nastupala je širom SAD-a i Europe te je surađivala s brojnim renomiranim glazbenicima kao što su Archie Shepp, Kenny Werner, Cannonball & Nat Adderley, Angela Lansbury, The Count Basie Orchestra, Dudley Moore, Freddy Cole, Bobby Watson, Gloria Gaynor, Lynn Redgrave, Michael Legrand, Jon Hendrick’s, Bucky & John Pizzarelli, Buddy Greco, Milt Hinton, Mercer Ellington. Osim pjevačkih nastupa također je glumila u filmovima i televizijskim produkcijama. Školovala se u rodnom Bostonu, Massachusetts na konzervatoriju New England (New England Conservatory of Music) gdje je učila od legendarnog Prestona Sandiforda. Povrh svega, učila je i balet. 

“Vjerujem da polovicu uspjeha u izvrsnosti vokalista čine gluma, sposobnost kretanja po sceni i pričanje priče, ali najvažnije je razviti i pronaći svoj stil unutar svog prirodnog glasa te zabaviti svoju publiku! Kao vokalni instruktor mogu pjevačima pomoći u tome. Ne zaboravite disati!!! Vaše tijelo je vaš instrument.” Carol Cass.

Svi ste dobrodošli, ulaz je besplatan!