Radionice preko proljetnog raspusta

DJ Radionica by DJ Venom
Dj radionica podučava polaznike klasičnom i modernom pristupu miksanja glazbe u kontinuiranom programu. Teme koje se obrađuju su beatmatch tehnike na kontrolerima, te beat juggling i scratch tehnike na gramofonima.
Voditelj radionice je DJ Venom, turntablist i klubski DJ sa 25 godina iskustva. Višestruki prvak Hrvatske i dvostruki finalist DMC svjetskog prvenstva. Trenutno se bavi proizvodnjom gramofonskih ploča.


Marketing u glazbi – voditeljica Marsela Mrnjavac
Kolika je važnost digitalnih medija i mreža u promociji singla/ albuma/ predstavljanja publici? Kako promocije u medijima i na društvenim mrežama u konačnici rezultiraju većim brojem gigova? Radionica je za one koji žele kvalitetnije komunicirati s javnošću i doprijeti do što većeg broja ljudi o svom djelovanju bilo da se radi o predstavljanju svog singla, albuma ili samog predstavljana postojanja benda odnosno samostalnog glazbenika. Kroz teorijski i praktični dio radionice, sudionici i sudionice steći će osnovna znanja o odnosima s javnošću u glazbenoj industriji te primjeni digitalnih medija.
Radionicu će voditi Marsela Mrnjavac, magistra komunikologije, smjer odnosa s javnošću. Svoje bogato iskustvo rada stekla je u poznatim digitalnim u i event agencijama, it korporacijama, a svoja profesionalna znanja primjenjuje u radu s renomiranim glazbenicima i izdavačkim kućama.

Radionice će se održati 13.4. Prijave su u tijeku preko portala polaznika.