Za sve one koji se ozbiljno žele baviti popularnom, rock i jazz glazbom odličan izbor i put je naša Srednja škola za popularnu i jazz glazbu, jedina s takvim programom u Hrvatskoj.

U našu srednju glazbenu školu koja radi s dopusnicom Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa mogu se upisati redovno svi učenici koji su u dobi za upis u srednju školu i oni se prijavljuju za upis kao u svaku drugu srednju školu u Hrvatskoj preko web stranice www.upisi.hr.

Budući da izvođači popularne glazbe često započinju svoje obrazovanje u kasnijoj dobi od redovnih učenika glazbenih škola i stječu ga nerijetko privatnom podukom, tečajevima i samostalnim radom, omogućili smo i njima nastavak glazbenog obrazovanja zajedno s redovnim učenicima. Kandidati za upis u srednju školu za popularnu i jazz glazbu mogu biti i stariji od 17 godina, a svi se upisuju nakon uspješno položenog prijamnog ispita.

Glavni cilj naše srednje škole za popularnu i jazz glazbu je stvaranje profesionalnih kadrova za potrebe glazbene produkcije te pripremanje učenika za nastavak školovanja na visokoškolskoj glazbenoj ustanovi.

UPISI - Kandidati do 17 godina
Prijave do 23. kolovoza 2016. preko www.upisi.hr
Razradbeni ispiti će biti 24. kolovoza 2016. godine u 11 sati glavni predmet,  i u 16 sati, solfeggio.

UPISI - Stariji od 17 godina
Prijava za upis će biti 23. kolovoza od 10 do 15 sati u našem tajništvu (prije nazvati!).
Razredbeni je ispit 24. kolovoza 2016. godine u 11 sati glavni predmet,  i u 16 sati, solfeggio.

Više o razradbenim ispitima pogledati ovdje http://www.rock-akademija.hr/programi/srednja-glazbena-skola/nastavni-program

Više o srednjoj glazbenoj školi za popularnu i jazz glazbu pročitajte ovdje.

Više o organizaciji rada pročitajte ovdje.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na info@rock-akademija.hr.