Uz Rock akademiju, organizatori festivala KLAVITARA su i Hit Produkcija i Live4Guitar. Vrhunski glazbenici i koncert koji se pamti održat će se 07. lipnja u 20 sati u zagrebačkom klubu Sax. Festival se sastoji od dva dijela: slijed više workshopa svih izvođača s početkom u 14 sati te zajednički koncert u 21 sat.

Neki od istaknutih rock/metal gitarista i klavijaturista koji će sudjelovati su:

Dragianni (gitara), Emir Hot (gitara), Fabrizio 'Bicio' Leo (gitara), Ivan Mihaljević (gitara), Mistheria (klavijature), Damjan Pejcinoski (gitara), Nicolas Quinteros (klavijature), Roger Staffelbach (gitara), Muris Varajić (gitara). Također na koncertu će sudjelovati Titta Tani (vokal), Dino Fiorenza (bas gitara), John Macaluso (bubnjevi).

Cijena ulaznica za čitav događaj u pretprodaji je 70 kn, a za naše polaznike 40 kn.

Svi zainteresirani polaznici koji žele doći i na vrijeme nabaviti ulaznice mogu poslati upit na info@rock-akademija.hr radi promotivnog koda koji će dobiti , a ostali ih mogu nabaviti preko Entrio.hr.

Pozivamo naše polaznike gitare i klavijatura da se prijave za natjecanje u sviranju koje će se održati na guitar and keyboard festivalu KLAVITARA Zagreb Festival. Pripremamo zanimljive i privlačne nagrade! Prijavite se na info@rock-akademija.hr!

Za više informacija posjetite službeni Internetsku stranicu festivala KLAVITARA - http://www.klavitara-zagreb-festival.net/ ili Facebook stranicu https://www.facebook.com/klavitara.zagreb.festival.