napredna razina

Prije prvog upisa trebate pristupiti prijemnom ispitu radi procjene dosadašnjih postignuća privatnom podukom ili pohađanjem osnovne glazbene škole. Ispit prijavite preko portala polaznika. Ako ste završili neki razred u osnovnoj glazbenoj školi i želite sada upisati program osnovne škole za popularnu i jazz glazbu, može vam se priznati prethodno predznanje iz solfeggia na temelju zadnje svjedodžbe glazbene škole. U tom slučaju ne trebate izaći na prijemni ispit.
Ako istodobno prijavljujete i neki glavni predmet (instrument ili pjevanje) za prijemni ispit, konačna se razina upisa određuje prema najslabijem području s prijamnog ispita. Nakon prijemnog ispita možete odabrati program tečaja ili škole. Koje su razlike u pohađanju tečaja ili škole?
Tečaj – nastavni program nije u cijelosti obvezan i maksimalno je prilagodljiv te nema ispita i svjedodžbi; škola – nastavni je program obvezan ali prilagodljiv željama polaznika, prve dvije godine su iste po sadržajima, satnici i cijeni kao tečaj, na kraju godine polaže se ispit i dobiva svjedodžba s pravom javnosti, uvijek se može prebaciti na lakši B program ili tečaj. Ako želite upisati samo solfeggio bez glavnog predmeta, nakon prijemnog ispita ga upisujete kao tečaj.

OBLIK NASTAVE, CIJENA I NAČIN PLAĆANJA: (nastava je jednom tjedno, cijena je za pola školske godine!)
– skupna nastava: 17 termina po 60′ plaća se 167 € ako se ne upisuje uz glavni predmet (pjevanje ili instrument) ili 110 € ako se upisuje uz glavni predmet. U slučaju upisa 3 ili 2 polaznika termin se proporcionalno skraćuje. Nastava je subotom prijepodne ili radnim danom u večernjim satima. Ako se upiše samo jedan polaznik, potrebno je izvršiti nadoplatu na pojedinačnu nastavu 45′ tjedno.
– 17 termina pojedinačne nastave po 45′ po dogovoru iznosi 499 €.

Plaća se unaprijed gotovinom ili internet bankarstvom uz 5% popusta. Obročno je plaćanje moguće jedino karticom do 5 rata.

Ako više godina učite pjevanje ili instrument i solfegggio, možete se prijaviti za upis u program srednje škole za popularnu i jazz glazbu.

Više detalja možete naći na sljedećim stranicama:

Prijemni ispit

Tečaj solfeggia

Škola solfeggia