početna razina

Odaberite program tečaja ili škole. Koje su razlike u pohađanju tečaja ili škole?
Tečaj – nastavni program nije u cijelosti obvezan i maksimalno je prilagodljiv te nema ispita i svjedodžbi; škola – nastavni je program obvezan ali prilagodljiv željama polaznika, prve dvije godine su iste po sadržajima, satnici i cijeni kao tečaj, na kraju godine polaže se ispit i dobiva svjedodžba s pravom javnosti, uvijek se može prebaciti na lakši B program ili tečaj. Prijave su preko portala polaznika.

OBLIK NASTAVE, CIJENA I NAČIN PLAĆANJA: (nastava je jednom tjedno, cijena je za pola školske godine!)
– skupna nastava za potpune početnike prikladna za one koji žele spoj zabave i učenja (ako bude dovoljno zainteresiranih), radnim danom kasno poslijepodne: 17 termina po 60′ za polaznike od 8 do 14 godina starosti 189 €. U slučaju upisa 3 ili 2 polaznika termin se proporcionalno skraćuje. Ako se upiše samo jedan polaznik, potrebno je izvršiti nadoplatu na pojedinačnu nastavu 30′ ili 45′ tjedno. Nakon polovice školske godine skupna nastava prelazi u pojedinačnu nastavu.
– 17 termina pojedinačne nastave po 30′ po dogovoru za polaznike do 9 godina starosti 333 €
– 17 termina pojedinačne nastave po 45′ po dogovoru za polaznike od 10 godina starosti 499 €.

Plaća se unaprijed gotovinom ili internet bankarstvom uz 5% popusta. Obročno je plaćanje moguće jedino karticom do 5 rata.

Više detalja možete naći na sljedećim stranicama:

Tečaj gitare

Škola gitare