napredna razina

Prije prvog upisa trebate pristupiti prijemnom ispitu za koji je potrebno pripremiti tri skladbe različitog karaktera. Ispit prijavite preko portala polaznika.
Nakon određivanja razine upisa odaberite program tečaja ili škole, obrazovanje odraslih. Koje su razlike u pohađanju tečaja ili škole?

Tečaj – nastavni program nije u cijelosti obvezan i maksimalno je prilagodljiv te nema ispita i svjedodžbi, skuplji je od programa škole za iznos PDV-a.

Škola – nastavni je program obvezan ali prilagodljiv željama polaznika, prve dvije godine su iste po sadržajima i satnici kao tečaj, na kraju godine polaže se ispit i dobiva svjedodžba s pravom javnosti, od 3. razreda se može pohađati lakši B program. Uvijek se možete prebaciti na tečaj. Prijave su preko portala polaznika.

Ako ste završili neki razred u osnovnoj glazbenoj školi, može se priznati prethodno predznanje iz solfeggia na temelju zadnje svjedodžbe glazbene škole.

OBLIK NASTAVE, CIJENA I NAČIN PLAĆANJA: (nastava je jednom tjedno, cijena je za pola školske godine!)
Cijena ovisi o razini upisa i da li se upisuju prateći predmeti koji se pohađaju od 3. razreda A programa osnovne škole za popularnu i jazz glazbu. Najniža je moguća školarina 549 € za 17 termina pojedinačne nastave po 45′ po dogovoru.

Plaća se unaprijed gotovinom ili internet bankarstvom uz 5% popusta. Obročno je plaćanje moguće jedino karticom do 5 rata.

Ako više godina učite pjevanje i solfegggio, možete se prijaviti za upis u program srednje škole za popularnu i jazz glazbu.

Više detalja možete naći na sljedećim stranicama:

Prijemni ispit

Tečaj pjevanja

Škola pjevanja

Srednja škola pjevanja