Svako ljeto, krajem lipnja ili početkom srpnja, Rock akademija organizira intenzivne početne i napredne tečajeve za polaznike gitare, pjevanja, bas gitare, glasovira, bubnjeva i solfeggia. Ovi su se sadržaji pokazali vrlo korisnim u osmišljavanju slobodnog vremena te aktivnog odmora od ostalih obveza.

Početni tečaj gitare je u skupnom obliku nastave, izvodi se u 10 termina po 90 minuta, u pravilu svaki drugi dan osim subote i nedjelje, u poslijepodnevnim satima. U njega se mogu upisati kandidati koji su navršili 14 godina (mlađi kandidati upisuju pojedinačnu nastavu). U grupi je najviše 10 učenika. Solfeggio se organizira u skupnom obliku nastave, izvodi se u 5 termina koji traju 90 minuta, u pravilu svaki drugi dan osim subote i nedjelje, u poslijepodnevnim satima.

Ostala se nastava izvodi u pojedinačnom obliku nastave, ukupno 10 termina po 45 minuta. Nastava je po dogovoru. Pjevači i kandidati s predznanjem trebaju pristupiti audiciji prema kalendaru rada. Više o audiciji možete pročitati ovdje.

Učenici koji odlično svladaju sadržaje ljetnih tečajeva mogu pristupiti audiciji početkom rujna tijekom upisa kako bi nastavili višu razinu obrazovanja.

Datum upisa u ljetnu intenzivnu nastavu, audicije, početka i kraja nastave, objavljeni su u kalendaru rada.

Cjenik pogledajte ovdje.

Ukoliko se odlučite za upis trebate se registrirati ovdje.