Upisi u tijeku!

Upisi u tečajeve i osnovnu glazbenu školu za popularnu i jazz glazbu (redovni učenici i odrasli)

VAŽNO! Od ove su školske godine upisi u pravilu preko našeg portala polaznika tako da nije potrebno dolaziti u tajništvo Škole. Na ovaj način možete izvršiti prijavu programa, prijavu audicije (ako ste pjevač početnik ili napredni instrumentalista), upload dokumenata ako upisujete po prvi puta program škole, odabir rasporeda pohađanja nastave, potpis ugovora-upisnice i plaćanje.

Ukoliko budete imali poteškoća s online upisom pošaljite nam upit na info@rock-akademija.hr. Za svaki će slučaj tajništvo raditi u uobičajenom rasporedu: ponedjeljak, srijeda i četvrtak od 16 do 20 sati te utorak i petak od 10 do 15 sati.

Nastava će biti organizirana prema odluci MZO, u učionici ili online (Skype, Zoom, WhatsUp...).

 

Upisi u online nastavu

Upišite nastavu na daljinu umjesto pohađanja u učionici, a gradivo možete svladati u online tečaju s tutorom, bez tutora ili putem skype nastave. Više o tome saznajte slijedeći link.
 

Učimo i radimo na pjesmama s područja popularne i rock glazbe. Biramo one koje su nam bliske, koje volimo slušati i koje bi željeli izvoditi i, naravno, dobro se zabaviti!

MOŽETE UPISATI: pjevanje, gitaru, bas gitaru, bubnjeve, glasovir, saksofon, trubu, trombon, solfeggio, skupno muziciranje, udaraljke, osnove harmonije, synthesizer, skladanje, pisanje stihova, glazbu i posao, Rock igraonicu i tonsko snimanje i produkciju.

Za upis u program osnovne glazbene škole za popularnu i jazz glazbu u rujnu potrebna je domovnica, rodni list i posljednja svjedodžba o završenom razredu općeobrazovne (samo na uvid)  i preslika svjedodžbe zadnjeg razreda glazbene škole (ukoliko je kandidat pohađao).
 
Više o programima saznajte OVDJE

O cjeniku saznajte OVDJE

Audiciju za upis u naše programe trebaju proći samo pjevači i napredni kandidati. Više o audiciji pogledajte ovdje.

Ako ne znate što upisati, a želite se baviti glazbom, možete nam se obratiti za pomoć ili savjet. Javite nam se na info@rock-akademija.hr ili posjetite našu Facebook stranicu www.facebook.com/rock.akademija i doznajte što je za vas najbolje!

Za više informacija javite nam se na naše kontakte koje možete saznati OVDJE


Evo jednostavne upute koji program se može upisati prema dobi polaznika: