NOVI UPISI

UPIS U SREDNJU ŠKOLU ZA POPULARNU I JAZZ GLAZBU

Prijave su od 21. do 24. kolovoza 2021. . Više o programu...
 

UPIS U OSNOVNU ŠKOLU ZA POPULARNU I JAZZ GLAZBU I TEČAJEVE ŠK. GOD. 2021./2022.

Prijave su krajem kolovoza kada će biti objavljene sve informacije.

 

VAŽNO! Prijave su isključivo preko našeg portala polaznika. Na ovaj način možete izvršiti prijavu programa i pjevačke audicije. Roditelji novih maloljetnih kandidata trebaju doći nakon poslane prijave u naše tajništvo radi potpisivanja ugovora, rasporeda i plaćanja. 

Upisi u online nastavu

Upišite nastavu na daljinu umjesto pohađanja u učionici, a gradivo možete svladati u online tečaju s mentorom, bez mentora ili putem skype nastave. Više o tome saznajte slijedeći link.
 

Učimo i radimo na pjesmama s područja popularne i rock glazbe. Biramo one koje su nam bliske, koje volimo slušati i koje bi željeli izvoditi i, naravno, dobro se zabaviti!

MOŽETE UPISATI: pjevanje, gitaru, bas gitaru, bubnjeve, glasovir, saksofon, trubu, trombon, solfeggio, skupno muziciranje, udaraljke, osnove harmonije, synthesizer, skladanje, pisanje stihova, glazbu i posao, Rock igraonicu i tonsko snimanje i produkciju.

Za upis u program osnovne glazbene škole za popularnu i jazz glazbu u rujnu potrebna je domovnica, rodni list i posljednja svjedodžba o završenom razredu općeobrazovne (samo na uvid)  i preslika svjedodžbe zadnjeg razreda glazbene škole (ukoliko je kandidat pohađao).
 
Više o programima saznajte OVDJE

O cjeniku saznajte OVDJE

Audiciju za upis u naše programe trebaju proći samo pjevači i napredni kandidati. Više o audiciji pogledajte ovdje.

Ako ne znate što upisati, a želite se baviti glazbom, možete nam se obratiti za pomoć ili savjet. Javite nam se na info@rock-akademija.hr ili posjetite našu Facebook stranicu www.facebook.com/rock.akademija i doznajte što je za vas najbolje!

Za više informacija javite nam se na naše kontakte koje možete saznati OVDJE


Evo jednostavne upute koji program se može upisati prema dobi polaznika: