Naša dugogodišnja učenica Daria Karić, predivna djevojka koja je obilježila jednu sjajnu generaciju na Rock akademiji, sada je studentica Umjetničke akademije u Osijeku, smjer gluma i lutkarstvo s jednom velikom željom i ambicijom da upiše Master studij glume na „The Actors Studio Drama School". Audiciju je prošla, ali školarina i troškovi života su nevjerojatno visoki. O njenoj karizmi i talentu govori činjenica da su njeni prijatelji pokrenuli akciju u cilju prikupljanja donacija koje bi Dariji omogućile ostvarenje sna, ali i ostvarenje jedne uspješne hrvatske priče. U nastavku pročitajte Darijinu molbu za pomoć i link na web stranicu za prikupljanje donacija:

"U moru loših vijesti, šaljem jednu pozitivnu. Barem djelomično pozitivnu. Moje je ime Daria Karić i studentica sam Umjetničke akademije u Osijeku, smjer gluma i lutkarstvo. Prije tri tjedna sam prošla audiciju za prestižnu glumačku školu „The Actors Studio Drama School" Master program glume u New York City-u.

Mojoj sreći nije bilo kraja, no osmijeh je zamijenila nevjerica kad su mi poslali dokument sa cijenom školarine i troškovima života. Ukupan iznos za prvu godinu studija je $ 59 422 ( oko 325 000kn). Studij traje tri godine. Moji divni roditelji su spremni prodati stan i dignuti kredit, ali ni to neće biti dovoljno za ukupno školovanje.

Ovim putem Vas molim ako možete objaviti moju priču na Vašem portalu. Moji prijatelji su pokrenuli kampanju da skupim barem dio novaca kako bih postala prva Hrvatica koja je završila Master studij glume na „The Actors Studio Drama School".

Ovo je web stranica sa svim podacima o meni i studiju:

http://donacije-daria.herokuapp.com

Ugled „The Actors Studio"-u pridonose njegovi trenutni predsjednici Al Pacino, Ellen Burstyn i Harvey Keitel. Neki od bivših i sadašnjih članova su: Marlon Brando, Marlyn Monroe, Paul Newman, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Jane Fonda, Jack Nicholson...

Molim Vas podržite me i pomozite mi da ostvarim svoj san :)

Lijepi pozdrav,

Daria Karić"