Za mjesec dana počinju upisi na Rock akademiji! Kod nas imate nekoliko opcija: Osnovna glazbena škola, Srednja glazbena škola i tečajevi! Želite li naučiti pjevati ili svirati trebate samo odabrati na koji način želite učiti. Tako na izbor imate školu ili tečaj pjevanja, gitare, bas gitare, bubnjeva, saksofona, klavijatura, udaraljki, skladanja i mnogih drugih glavnih predmeta koje možete proučiti ovdje, na našoj web stranici.

Ako imate 10 i više godina i želite uz pjevanje ili neki instrument pohađati i solfeggio, upišite Osnovnu školu. Zašto? Zato jer ćete upisati program koji je pohađalo stotine zadovoljnih polaznika. A uz to dobivate pravo na javnu ispravu odnosno svjedodžbu ako ispunite svoje obveze prema nastavi.
Za one koji već imaju iskustva u pjevanju ili sviranju, najbolji je odabir Srednja glazbena škola s naglaskom da ju mogu upisati i stariji od 17 godina, a svi se upisuju nakon uspješno položenog prijamnog ispita.

Glazbenim tečajevima koje održavamo osiguravamo programe koje će zadovoljiti potrebe i onih koji žele neobavezan oblik obrazovanja bez ocjena i bilježenja izostanaka, mogućnost upisa jeftinije skupne nastave i slično.

U koju god skupinu da sebe svrstavate, možete nam se obratiti za pomoć ili savjet. Javite nam se na info@rock-akademija.hr ili posjetite našu Facebook stranicu www.facebook.com/rock.akademija i doznajte što je za vas najbolje!

Evo rasporeda upisa:

Prijave za srednju školu za popularnu i jazz glazbu za mladež (kandidati do 17 godina starosti) su u tijeku na stranici www.upisi.hr 
Prijamni je ispit 18. lipnja, solfeggio u 9 sati i glavni predmet u 12 sati.

Upisi na Rock akademiju, 1. upisni rok za šk. god. 2013./2014. (osnovna škola i tečajevi) te ljetna intenzivna nastava, održavaju se 27. i 28. lipnja 2013. godine.

Prijave i upis u srednju školu za popularnu i jazz glazbu za odrasle (kandidati od 18 godina starosti) su početkom srpnja. Pogledaj više...

Vidimo se!