Upisi na Rock akademiju

Rock akademija već 22 godine uspješno obrazuje mnogobrojne glazbenike diljem Hrvatske i najstarija je ustanova u regiji na području glazbenog obrazovanja popularne i rock glazbe. I ove će se godine drugi rok upisa održati u prvom tjednu nastave državnih škola i to od 8. do 12. rujna od 10 do 13 i od 16 do 20 sati te 13. rujna od 9 do 15 sati. Prije upisa potrebno se registrirati na portalu polaznika – http://rock.ip.app4u.in/rock/

Svima koji obožavaju glazbu, žele se baviti pjevanjem ili sviranjem nekog instrumenta ili već to čine, ali se žele usavršiti, Rock akademija idealan je izbor! Učimo i radimo na pjesmama s područja popularne i rock glazbe, na pjesmama koje su nam bliske, koje i sami volimo kako slušati tako još više i izvoditi. 

Naši su nastavnici iskusni i kvalificirani glazbenici koji su i sami vrlo aktivni na hrvatskoj, ali i svjetskoj glazbenoj sceni. 

Predmeti na Rock akademiji

Nastavni predmeti koji se mogu upisati na Rock akademiji su: pjevanje, glasovir, gitara, bas gitara, bubnjevi, saksofon, truba, trombon, solfeggio, skupno muziciranje, udaraljke, osnove harmonije, synthesizer, skladanje, pisanje stihova, tonsko snimanje i produkcija, Rock igraonica, Glazba i posao, Glazbeni vrtić i Rock kids.

Upisi u Srednju glazbenu školu

A oni koji već imaju iskustva u pjevanju ili sviranju nekog od instrumenata, a žele se glazbenom obrazovanju posvetiti na iznimno ozbiljan način, mogu upisati našu srednju glazbenu školu za redovne i odrasle učenike. Učenici se u ovaj program mogu upisati nakon položenog prijamnog ispita.

Prijave za upis u srednju školu su za mladež na stranici www.upisi.hr  Za odrasle su prijave 27. kolovoza u  17 sati. Razradbeni su ispiti za sve kandidate 28. kolovoza 2014. godine u 9 sati, solfeggio, i 12 sati, glavni predmet.

Više o programu srednje glazbene škole na Rock akademiji pročitajte ovdje.

Audicija

Audiciji prije upisa na Rock akademiju trebaju pristupiti svi koji su odabrali pjevanje i svi oni koji žele upisati neki od instrumenata, a već imaju određena znanja i vještine. 
Termini audicije: 8. rujna 2014. u 20 sati (gitara i pjevanje) i 12. rujna 2014. u 19 sati (gitara, pjevanje, bas gitara, glasovir, saksofon, truba, bubnjevi i solfeggio)
Više o audiciji pročitajte ovdje.

Kontakt podaci

Park Ribnjak 1
10000 Zagreb
Hrvatska
E-mail: info@rock-akademija.hr    
Telefon: +385 1 4818 592 
Fax: +385 1 4852 632 
Mobitel: +385 98 312 344