Način plaćanja

Prilikom plaćanja pratite sljedeće korake: korak 1 - odabir školarine s padajućeg izbornika; korak 2 – potvrdite da ste suglasni s uvjetima korištenja i kupnje; 3 – kliknite PayWay naplata te ispunite potrebne podatke; korak 4 – odaberite Plati kao ste sigurni da želite izvršiti plaćanje ili Odustani; korak 5 – potvrda kupnje od sustava PayWay.

Sve su cijene izražene u kunama i ne sadrže PDV.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, akcije u određenom vremenskom roku, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode.Neovisno o prethodno navedenom, sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Kupac može platiti proizvode:

Platnim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners
Prema ponudi putem internet bankarstva. Zahtjev za ponudom uputite nam na info@rock-akademija.hr

   

Izjava o sigurnosti

Glazbena škola Ladislav Račić u web shopu za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristi uslugu T-Com Pay Way koja primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Izjava o privatnosti

Glazbena škola Ladislav Račić se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Glazbene škole Ladislav Račić i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.